Bertel O. Steen har åpnet på Digerneset!

Markedssjef Øystein Bjørkedal forteller at flyttingen har gått etter planen. Lokalene i Breivika er tomme, foruten dekkhotell som ikke blir flyttet til Digerneset før over vinteren og lastebilavdelingen som flyttes i mai.

I næringsparken har Bertel O. Steen 33 mål og 11.500m2 med lastebil- og bilverksted, delelager, showroom, dekkhotell, vaskehall og kafé. 

Det er merkene Mercedes, Opel, Peugeot og Kia som pryder avdelingene i bygget. Samt en stor bruktbilavdeling. På åpningsdagen 17 april var det pyntet med ballongbuer og satt fram kake til de besøkende.

Kundeloungen du ikke vil forlate

Vi har planlagt bygget så det er tilrettelagt for alle parter
— Markedssjef Øystein Bjørkedal

I andre etasje finner du både arbeidsstasjoner og kafé med mat levert fra Norbruk. Her får du en annerledes opplevelse når du har bilen inne på verkstedet! 

Sammenslått for deg! 

Tidligere var lakk- og karosseri verkstedet lokalisert i Pjuskhola, nå er alt samlet her på Digerneset. Her kan du også få kjøpt keramisk lakk behandling og forsegling til bilen din eller kjøpe abonnement tjenester om du vil benytte vaskehallen på baksiden av bygget - uten å være kunde! 

Vi ønsker dere velkommen til Digerneset, og ser frem til tilskuddet dere vil gi næringsparken vår!

Dato: 21.04.23 // Foto & tekst: Visuella

Previous
Previous

Storbilvasken snart i drift

Next
Next

Pressemelding - Digerneset har ervervet H Fasade bygget på Stette