Ny JYSK butikk etableres på Digerneset høsten 2024!

Foto: Jysk

 Digerneset Næringspark AS og JYSK har inngått avtale om etablering av en ny JYSK butikk på Digerneset!

De nye butikklokalene til JYSK blir i et eksisterende bygg i Digerneset Næringspark, og er på totalt 1700 m2. En vil i disse dager starte med å tilpasse arealene til JYSK sine standarder. 

JYSK sin etablering vil bidra positivt i samspillet med øvrige aktører på området, og ikke minst vil det være bra for kundemassen på Digerneset og området med JYSK sitt brede produktsortiment. 

Butikkåpning er avtalt til i slutten av august i år. 

Avtalen er kommet i stand i forlengelsen av at driften til Nime endres. Nime flytter ut av lokalene og vil flytte til nye tilpassede arealer i Digerneset Næringspark. 

Daglig leder Nils Eirik Wenaas i Digerneset Næringspark AS og Eiendomssjef Paul Inge Holm i JYSK ser frem til en hektisk ombyggingsperiode, samt åpning av butikk i august. Dette blir det nyeste tilskuddet av JYSK utsalg i Møre & Romsdal. 

____________________________________________________

JYSK Gruppen: JYSK er en internasjonal retailkjede som selger «alt til hjemmet». JYSK er eid av familien bak Lars Larsen Group. Grunnleggeren, Lars Larsen, er kjent i Danmark som landets ledende kjøpmann som alltid har «et godt tilbud». 

I dag består JYSK-gruppen av mer enn 3300 butikker i 48 land over hele verden. 

Gruppens årlige omsetning er 5,2 milliarder Euro. Veksten er stabil og kontrollert, og staben består av ca 31.000 ansatte. 

Ordet "JYSK" har alltid vært med i foretakets navn, med overlegg. På dansk betegner "JYSK" hva som helst eller - som Lars Larsen - hvem som helst fra Jylland, og ordet assosieres ofte med nøysomhet, grundighet og ærlighet - tre verdier som Larsen selv alltid har identifisert seg med. JYSK står for pålitelighet, og en avtale er alltid en avtale. 

Previous
Previous

Nor Tekstil satser på Digerneset 

Next
Next

Sponser Skodje IL med 1 million til ny trakkemaskin!